Overwatch nejspíš čeká změna jména
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch nejspíš čeká změna jména

Overwatch nejspíš čeká změna jména

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 1. 2015 10:42 2
Reklama

Onlinové FPS od Blizzardu se poprvé objevilo poměrně nedávno v rámci podzimního BlizzConu a vypadá to, že titul čeká změna názvu, neboť dle amerického patentového úřadu existují dvě žádosti o udělení obchodní značky Overwatch a ta od Blizzardu přišla později.

Značku Overwatch si totiž také zaregistrovala společnost Innovis Labs pro svoji smartphonovou aplikaci, která přináší herní prvky jako radar, chat, perky a komunikaci s velícím střediskem do skutečných zápasů v airsoftu, paintballu, laser game a dalších.

Blizzard podal žádost o registraci značky loni v dubnu, nicméně o problému dvou stejných názvů se údajně ví již od července, kdy se zjistilo, že žádost podaná Innovis Labs předchází žádosti od Blizzardu. Ten zřejmě nepodal žádné argumenty, proč by jeho žádost neměla být odmítnuta, a tak ji patentový úřad pozastavil.

Aplikace od Innovis Labs je kategorizována jako zboží a služby související s hrami, zatímco Overwatch od Blizzardu je v žádosti popsán jako poskytující službu on-line počítačové hry a, což zřejmě stojí za celým problémem, obsahuje příliš obecně shrnuté přidružené zboží a služby". Pokud Blizzard neučiní potřebné kroky, je docela možné, že jeho Overwatch bude muset změnit jméno. 

Overwatch byl představený jako první nová IP od Blizzardu po sedmnácti letech. První beta se očekává v průběhu tohoto roku a přihlásit se o pozvánku můžete na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama