Watch Dogs 2 bude muset riskovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 bude muset riskovat

Watch Dogs 2 bude muset riskovat

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 1. 2015 13:47 5
Reklama

Producent Watch Dogs, Jonathan Morin, otevřeně kritizoval kvalitu své hry a v rozhovoru pro časopis GamesTM slíbil, že během vývoje pokračování budou vývojáři vice riskovat a experimentovat. V žádném případě nevidí (prodejní) úspěch hry jako dostatečný (hra prodala víc než 8 milionu kusů) a nehrozí, že by lidé z Ubisoftu spali na vavřínech, byť třeba pomyslných.

"Nemyslím si, že by Watch Dogs byla v jakémkoliv smyslu dokonalá hra, pořád je zde dostatek místa ke zlepšování," řekl Morin. V zápětí ale dodal, že něco takového vidíte až s odstupem a stojí si za tím, že tým přinesl výsledek, který v dané chvíli považoval za nejlepší. "Pokud začnete pracovat na novém projektu, je to nepopsaná stránka. Všechno, co děláte, děláte proto, že chcete. Při [přípravách] pokračování už musíte čelit tlaku posunout značku dál, hráče tak budeme muset zaujmout něčím novým," vysvětluje producent.

Ačkoliv ještě nebylo pokračování oficiálně oznámeno, je v podstatě veřejným tajemstvím, že se ho v budoucnu dočkáme. Úvahy ostatně podtrhuje i Morin, který uvádí, že nevyužít znalostí získaných během vývoje prvního dílu, by bylo neúspěchem. Uvidíme tedy pravděpodobně už v červnu během veletrhu E3, který se stane předpokládaným místem odhalení Watch Dogs 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama