Věrní hráči WoW obdrží darem sošku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Věrní hráči WoW obdrží darem sošku

Věrní hráči WoW obdrží darem sošku

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 1. 2015 09:30 7
Reklama

Pravděpodobně nejslavnější MMORPG - World of Warcraft - které se na konci loňského roku dočkalo dalšího povedeného datadisku a oslavilo přesně deset let od uvedení v Severní Americe, chystá spoustu narozeninových dárků. Pokud totiž patříte mezi stálé příznivce této hry a vstoupili jste do ní během prvních 60 dnů od uvedení 23. listopadu 2004, resp. 11. února 2005 v Evropě, obdržíte 2kilovou sochu orka jedoucího na vlkovi.

„Děkujeme všem, kdo trávili čas v Azerothu s námi a doufáme, že tato malá pozornost dostatečně vyjádří náš vděk těm několika z vás, kdo jste dosáhli neskutečného výkonu, hrát World of Warcraft nepřetržitě deset let,“ píše komunitní manažer s přezdívkou Bashiok na oficiálním fóru. Z dalších informací pak vyplývá, že vybraní hráči již byli anebo v blízké době budou kontaktování emailem registrovaným na Battle.netu a následně obdrží číslo zásilky pro sledování jejího doručení.

Se soškami se už navíc chlubí jejich majitelé, mezi které jako první přispěl Smitti. Ukázal fotku zmiňované jezdecké sochy a vyšlo najevo, že jde o repliku bezmála 4metrové sochy, která byla v roce 2009 odhalena před vstupem do firmy v kalifornském Irvinu.

Věrní hráči WoW obdrží darem sošku
i Zdroj: Hrej.cz

A samozřejmě zvídavá otázka pro vás - je mezi vámi někdo, kdo vytrval, po celých deset let předplácel World of Warcraft a těší se na svojí odměnu? Dejte nám vědět do komentářů :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama