Elder Scrolls MMO bude bez poplatků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls MMO bude bez poplatků

Elder Scrolls MMO bude bez poplatků

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 1. 2015 16:43 10
Reklama

Už dlouhou dobu spělo MMORPG The Elder Scrolls Online ke zrušení měsíčních poplatků a podle dnešního vyjádření zástupců Bethesdy se tak skutečně stane, a to 17. března.

Tento den se totiž do obchodu dostane nová edice hry - Tamriel Unlimited - která dosud standardní MMO převeze na free to play břeh. Na druhou stranu si ale vývojáři nastavili pravidla free to play modelu podle svého a například neumožní bezplatné získání hry tak, jak je to obvyklé. Zároveň platí, že měsíční poplatky nemizí ze hry úplně, ale vrací se v inovované formě ESO Plus.

To samozřejmě nebude povinné, ale díky němu získáte bezplatný, lépe řečeno předplacený přístup ke všem DLC, bonusovým XP, zlatu a dalším věcem. Společně s tím pak do hry vstoupí také tzv. Crown Store - tedy obchod, kde budete moci za novou herní měnu - Crowns - nakupovat další obsah přímo z PS Storu. A nemusíte být zrovna znalci F2P modelu, abyste pochopili, že si herní korunky budete moci nakupovat za ty skutečné.

Hlavním důvodem ke všem těmto změnám pak je samozřejmě příprava na vydání PS4/XOne verze The Elder Scrolls Online, která bude k dispozici po mnoha odkladech 9. června. Pro její hraní ovšem budete standardně potřebovat členství na PSN/XBL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama