Video: Důchodci hrají Grand Theft Auto V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video: Důchodci hrají Grand Theft Auto V

Video: Důchodci hrají Grand Theft Auto V

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 1. 2015 14:54 5
Reklama

Pokud neznáte sérii Elders React, která spolu s řadou příbuzných formátů a námětů slaví na YouTube velké úspěchy, možná vás následující video pořádně překvapí.

Parta koumáků, která dříve pustila americkým seniorům mimo jiné trailer na GTA V, se rozhodla vrátit k tomuto hitu od Rockstaru a tentokrát si skupinka stařečků, kteří by klidně mohli být vašimi prarodiči (nebo rodiči!), hru sama osahala. Jestli snad čekáte, že budou vývojářům spílat za jejich neetický počin a tvrdit, že tohle by za jejich mladých let rozhodně nebylo přípustné, budete se asi divit.

Gang veselých důchodců, kteří světu názorně dokazují, že rozhodně nezamrzli v padesátých letech a ještě nepatří do starého železa, si GTA V většinou náramně užívá a ve výsledku se jim daří hru ovládat a pochopit lépe, než bychom od nich možná čekali. Zatímco se seznamují s virtuálním podsvětím, poprvé ukradnou auto a odstřelí první nevinnou oběť, trousí nezapomenutelné hlášky jako:

"Nikdy se nevzdám. Nikdy mě nedostanete živýho!"

"Tohle je poprvé v životě, co jsem uhodil ženu. A je to sranda."

"Ten vypadá přesně jako já… před 100 lety."

"Dělat špatný věci je zábava."

"Mám nůž. S nožem jste blíž vaší oběti. Je to osobnější."

No posuďte sami. Když i normální americký senior dokáže brát takovou kontroverzní videohru jen jako formu zábavy, aniž by v ní spatřoval zdroj všeho zla 21. století, svět na tom ještě možná není tak špatně. A to je rozhodně dobrá zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama