Rozdáváme klíče do Heroes of the Storm
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozdáváme klíče do Heroes of the Storm

Rozdáváme klíče do Heroes of the Storm

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 1. 2015 13:13 12
Reklama

Ve spolupráci se společností ABC Data a vývojáři z Blizzardu jsme pro čtenáře Hrej.cz získali 70 klíčů do betatestu Heroes of the Storm, které vám ve dvou kolech rychlé soutěže v tomto a příštím týdnu rozdáme. Betatest běží až do 31. ledna a je velmi pravděpodobné, že nejde o poslední fázi testování této připravované MOBA hry.

AKTUALIZACE:

Všech 35 výherců bylo již kontaktováno a své klíče do bety hry dostali. Pokud jste ve své schránce mail s klíčem nenašli, nezoufejte, ještě pro vás přichystáme šanci, jak klíč získat.  :)

PŮVODNÍ ZNĚNÍ:

Do zítřejšího poledne tedy soutěžíme o prvních 35 klíčů, a abyste je mohli vyhrát, stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při losu. Klíčů není neomezeně, ale pokud se podíváte po našich sociálních sítích, anebo si poslechnete páteční podcast, budete mít další šanci vstoupit do hry.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
Jak se jmenuje skladatel hudby pro Heroes of the Storm?

Správné odpovědi zasílejte emailem s předmětem – SOUTEZ HOTS – na adresu soutez@hrej.cz, a to do čtvrtku 22. ledna. Uzávěrka prvního kola je přesně ve 12:00, poté proběhne los a šťastlivci obdrží svůj kód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama