Na Cyberpunk 2077 se stále pracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Cyberpunk 2077 se stále pracuje

Na Cyberpunk 2077 se stále pracuje

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 1. 2015 15:03 2
Reklama

O sci-fi RPG Cyberpunk 2077 od studia CD Projekt Red jsme poprvé slyšeli už v říjnu 2012, ale od té doby jsme se mnoho podrobností o této nadějné vizi nedozvěděli. O hře toho víme jen minimum a všeho všudy jsme viděli jediný - zato ovšem parádní - teaser. A autoři jsou si toho dobře vědomi.

“První pravidlo při vývoji Cyberpunk 2077 je, že o Cyberpunku 2077 nemluvíme,” přiznává šalamounsky šéf marketingu Michal Platkow-Gilewski s tím, že celý tým se teď maximálně soustředí na dokončení třetího Zaklínače. Každý v CDPR momentálně usilovně maká na tom, aby dali hráčům po celém světě RPG, na které jen tak nezapomenou.

“Ale nebojte se, Cyberpunk 2077 je v pořádku. Jeho čas přijde,” uklidňuje Michal všechny, kteří by se mohli obávat, že tým nad tímto projektem zlomil hůl. Je tak velmi pravděpodobné, že o novince od CD Projekt Red uslyšíme ještě letos, třeba na E3, když už bude Zaklínač venku.

Jednou z nejzajímavějších vlastností zdejšího dystopického světa byl měl být multilinguální dabing. V praxi by hra mohla fungovat tak, že s vámi budou NPC komunikovat různými jazyky, nejen anglicky. Ten, kdo ale nerozumí španělštině nebo třeba francouzštině, si bude muset ve virtualitě koupit automatického tlumočníka v novém implantátu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama