O co vlastně půjde v No Man's Sky?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O co vlastně půjde v No Man's Sky?

O co vlastně půjde v No Man's Sky?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 1. 2015 13:25 5
Reklama

Velmi zajímavý rozhovor provedl britský Eurogamer s vývojáři ze studia Hello Games, kteří plánují během tohoto roku vydat velmi zajímavě vyhlížející titul No Man’s Sky. Doposud jsme koukali na každé další záběry ze hry s údivem a nechávali se chlácholit sliby o prakticky nekonečném vesmíru. Na druhé straně je však nutné vyzdvihnout fakt, že až doposud vlastně nemáme nijak ucelenou představu o tom, v čem vlastně bude spočívat samotná herní náplň.

Z rozhovoru vyplývá, že v roli hráčů se ocitneme na samém okraji galaxie a bude záležet jen na nás, jak následující hodiny či snad i dny pojmeme. Sean Murray z Hello Games však naznačuje, že dopracovat se do samotného středu galaxie by se dalo označit za jistou formu konce pouti. S přibývající vzdáleností od kraje vesmíru bude samozřejmě přituhovat a tomu se budou muset hráči přizpůsobit.

Cestou se tak můžeme těšit na vylepšování vlastní lodi, zbraní a další výbavy s tím, že se dočkáme i soubojů. Ty budou mít formu potyček především s umělou inteligencí, ale narazit budeme moci také na ostatní hráče. Vzhledem ke slibované velikosti světa ale čekáme, že něco takového bude při nejlepší vůli vzácné.

Celý rozhovor si můžete v angličtině přečíst zde. Určitě stojí za pozornost a vedle cesty do středu galaxie se můžete dočíst dále také něco o obchodování využívajícím Unity, virtuální měnu hry. Datum vydání hry zatím neznáme, víme však, že No Man’s Sky vyjde pouze na PlayStation 4 a PC. Podívat se můžete rovněž také na postarší video z prosincové akce PlayStation Experience, ve kterém se můžete dozvědět řadu zajímavých faktů o hře, její náplni a především o procedurálně generovaném obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama