Fahrenheit HD vyjde už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fahrenheit HD vyjde už příští týden

Fahrenheit HD vyjde už příští týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 1. 2015 23:56 14
Reklama

Ještě ve středu se spekulovalo, že tým Quantic Dream pod vedením Davida Cage možná chystá nějaký nový interaktivní film, dokonce snad přímo pokračování paranormálního thrilleru Fahrenheit z roku 2005, který v USA vyšel pod jménem Indigo Prophecy.

O víkendu ale vyšlo najevo, že vše se bude mít nakonec trochu jinak. Web achillingfeeling.com s odpočtem dní a odkazy k výše zmíněnému titulu sice nebyl žádný podvrh, ale namísto pokračování pro konzole nové generace je podle všech dostupných indicií předzvěstí oficiálního oznámení nové vylepšené verze pro PC, Mac a Linux.

Remasterovanou verzi nechtěně odhalil internetový obchod Amazon, podle nějž se deset let starý hit dočká vylepšené HD grafiky, nových textur i podpory gamepadů. Vypulírovaný Fahrenheit bude obsahově vycházet z nesestříhané a necezurované mezinárodní verze hry, která na rozdíl od amerického vydání z roku 2005 obsahovala rovněž překvapivě odvážné sexuální scény. Podobně jako v HD portech her Another World, The Secret of Monkey Island nebo Halo bude možné stiskem jediného tlačítka přepínat mezi původní a aktualizovanou podobou titulu.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, jak se nová verze hry správně jmenuje, by měl vyjít pro PC, Mac a Linux už 29. ledna v digitální distribuci a stát bude 10 dolarů. Hra by se měla vedle Amazonu objevit i na Steamu a jelikož popisek zmiňuje rovněž mobilní platformy, nabízí se vedle možné verze pro tablety a telefony otázka, zda novinka nedoputuje nakonec i na next-gen konzole, jak se původně spekulovalo. I když v trochu jiné podobě, než si asi fanoušci přáli. O vývoj remasterované verze se postaralo studio Aspyr, které má na svědomí velké množství portů her z Windows na Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama