Borderlands 3 bude, ale volá o pomoc!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 bude, ale volá o pomoc!

Borderlands 3 bude, ale volá o pomoc!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 1. 2015 09:20
Reklama

Během víkendu lákal šéf studia Gearbox, Randy Pitchford, na velké oznámení během panelové diskuze na veletrhu PAX South. Samozřejmě se ihned začalo mluvit o třetím dílu střílečky Borderlands a skutečně na něj došlo. Pitchford ale hru nepředstavil tak, jak bychom očekávali - hra ještě není ve vývoji a čeká na ustavení celého týmu.

Před tím, než Pitchford odhalil, že se Borderlands 3 teprve začnou vyvíjet, komentoval počet vývojářů v týmu, kteří s postupem času přibývali. Stávající jádro zaměstnanců Gearboxu, znázorněné artworky postav ze série Borderlands, ale musí být dle jeho slov doplněno přinejmenším o dvacítku nových pozic, pro které už na oficiálních stránkách společnosti existují inzeráty. Gearbox hledá programátory, grafiky, testery, techické producenty, designéry a spoustu dalších.

Z plánovaného oznámení se tak stalo volání do zbraně, po kterém Pitchford uslyšel potlesk. Pro spoustu lidí, kteří třeba právě dokončili své zaměstnání, se totiž nabízí poměrně solidní možnost, jak se svézt na vlně mamutího přijímání nových zaměstnanců a odstartovat tak kariéru. Na druhou stranu ale dává Pitchford šanci i veteránům a nabídl možnost, aby jej kontaktovali přímo na emailové adrese heyrand@gearboxsoftware.com. Je to šance i pro vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama