Krátký film z Night Cry je venku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krátký film z Night Cry je venku

Krátký film z Night Cry je venku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 1. 2015 09:57 1
Reklama

Pamatujete na atmosférický teaser k připravované japonské hororovce Night Cry? Dvanáctiminutový filmeček je nyní venku a... no, raději se na něj sami podívejte.

Nízký rozpočet se podepsal jak na speciálních efektech, tak na hereckých výkonech, ale rukopis režiséra hororu Nenávist (a spousty dalších japonských hororů), Takašiho Šimizu lze poznat v designu příšery nebo třeba v záběru na její oko.

Video také prozrazuje několik zajímavých herních principů. například, že prokletá příšera vylézá z kaluží vody, které jistě bude na zatoulaném zaoceánském parníku až až.

Film vychází k příležitosti spuštění Kickstarterové kampaně. Nastavení cíle na 300 000 dolarů není nijak přehnané. Připomínáme, že Night Cry by mělo vyjít jak na PC, tak na mobily a PS Vitu.

Z prvních nástřelů podoby pro mobilní platformy i PC, je zřejmé, že po grafické stránce nás hra opravdu neoslní. Ostatně, to je i důvod proč tvůrci se hrou přicházejí na crowdfundingovou stránku. S dodatečnými financemi budou schopní do PC verze přidat lepší světelné efekty, vylepšené shadery, a detailnější vlasy, mimiku a lipsynch pro všechny postavy.

Vývojáři také na KS přibližují, jak se bude Night Cry hrát. Kromě zdrhání před brutálním monstrem s obřími nůžkami (žádné souboje, jen útěk a ukrývání) budeme muset spolupracovat s dalšími přeživšími na parníku, rešit puzzly a hledat stopy k rozluštění příčiny masakru na palubě.

Nejnižší early bird stupeň, za který dostanete PC verzi naplánovanou na vydání v prosinci 2015, je nastaven na $18.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama