Zítra začne betatest AitD: Illumination
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra začne betatest AitD: Illumination

Zítra začne betatest AitD: Illumination

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 1. 2015 16:37 3
Reklama

Survival horor Alone in the Dark se už brzy dočká svého dalšího pokračování a novinka rozhodně není bez ambic. Šestý díl s podtitulem Illumination přinese úplně poprvé kooperaci čtyř hráčů a umožní tak čelit strachu společně s přáteli.

Se spoustou novinek pak nechtějí vývojáři nechat nic náhodě a vybraným hráčům nechají nakouknout pod pokličku. Jinými slovy, od zítřejšího dne vpustí do betatestu všechny, kdo si Illumination předobjednali na Steamu.

Obsahově bude beta zahrnovat první kampaň ze singleplayeru, kde se hráči ujmou role lovce, jedné ze čtyř hlavních postav. V prostředí uhelného dolu pak svedou souboj o holý život s nástrahami univerza a pomohou tak vývojářům ze studia Pure FPS vybrousit základní prvky hry. Další fáze betatestu bude oznámena v následujících týdnech a žhavíme naději, že se dostane i na test multiplayeru.

Dojmy ze singleplayerové části vám přineseme po víkendu ve článku Jirky Bigase a nevylučujeme, že se do světa Alone in the Dark: Illumination podíváme společně i ve formě videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama