20minutová ukázka ze singlu Evolve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 20minutová ukázka ze singlu Evolve

20minutová ukázka ze singlu Evolve

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 1. 2015 20:55 1
Reklama

Z očekávané kooperačně-kompetitivní (uf) akce Evolve jsme dosud viděli spoustu záběrů, drtivá většina z nich ale pocházela z multiplayeru. Dává to samozřejmě smysl - právě hra více hráčů bude tím hlavním, co Evolve nabídne - od věci ale není prozkoumat i singleplayer. V novém, více než 20minutovém videu tak činí sami vývojáři.

Ačkoliv se žádná umělá inteligence nevyrovná člověku, alespoň tedy prozatím, singleplayerový režim bude mít v Evolve své opodstatnění. Říct, že bude sloužit primárně pro trénink, zní možná trochu fádně, ale právě trénink z hráčů učiní mistry. Vývojáři to demonstrují v módu Evacuation, ve kterém nejprve hrají za monstrum.

Vtip je v tom, že veškerý postup se váže k vašemu profilu, takže je možné odemykat nové schopnosti, sžít se s nimi a následně je naplno prodat v multiplayeru. Odemykání se nakonec týká i samotných monster, které si mohou hráči v singlu osahat a zjistit, co nového do boje přináší.

Až se karty otočí a na scénu přijde skupina lovců, mohou hráči využít rychlé střídání rolí podle toho, v jaké fázi se boj aktuálně nachází. Předchází mu samozřejmě určitá příprava, kdy jsou jednotlivé postavy schopny rozmístit různé podpůrné nástroje, následuje vlastní boj a nakonec polapení monstra. Přepínání mezi postavami navíc probíhá zcela plynule a rozhodně ředí zážitek z multiplayeru, kde je vhodné věnovat se pouze jedné postavě s vidinou mistrovského výkonu.

Vládnete-li angličtinou, veškerá další slova jsou pro vás zbytečná a můžete se na video sami podívat. Jen pro upřesnění dodáváme, že hra vychází už 10. února a Lukáš Kunce je celý hr, aby se už mohl pustit do recenzování!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama