Celý svět Hry o trůny v Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Celý svět Hry o trůny v Minecraftu

Celý svět Hry o trůny v Minecraftu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2015 09:30 3
Reklama

Komunita okolo projektu WesterosCraft si vytyčila nemalý úkol - s puntičkářskou přesností ve hře Minecraft stvořit celý fiktivní kontinent Západozemí ze seriálu Hra o trůny podle fantasy sága Píseň ledu a ohně spisovatele George R. R. Martina.

Na výsledek jejich dosavadního úsilí se můžete podívat v nejnovějším videu. To doplnil svým komentářem britský herec Isaac Hempstead-Wright, který se v seriálu HBO proslavil rolí Brana Starka. A raději si připravte necky, protože z toho, co uvidíte, by vám mohly vypadnout oči z důlků a zakutálet se kamsi pod stůl.

Ačkoli už jsme si zvykli, že s pomocí Minecraftu jdou dělat neuvěřitelné věci jako funkční počítače, textové procesory, vesmírné lodě ze Star Treku nebo monumentální pevnosti a města z Tolkienovy Středozemě, tohle je přeci jen mimořádná podívaná. A k tomu, abyste ji dokázali ocenit, nemusíte být ani fanoušek seriál. I sváteční divák se musí obdivovat tomu, s jakým odhodláním a smyslem pro detail se autoři pustili do svého gargantuovského úkolu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama