Evolve vydává mobilní hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evolve vydává mobilní hru

Evolve vydává mobilní hru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 1. 2015 16:54
Reklama

Evolve není jen 4v1 multiplayerová akce, ale nově zjevně i mobilní puzzle hra, kterou 2K Games chtějí propojit s hlavním titulem. V Evolve: Hunters Quest (jéžiš) se po vzoru například Bejeweled musí k sobě nastavit tři kostičky stejné barvy a vyčistit tak herní plochu.

Proč byste to měli dělat? Za výhru obdržíte Mastery Points, které můžete vyměnit za Mastery Boosts v Evolve, a znásobit si takové ty jako XP body, za které se vám odemykají nové zbraně či postavy. Boost vás pak posune na až na 50 % postupu, případně vás přiblíží k dosažení dalšího levelu.

Evolve: Hunters Quest najdete na iTunes, Google Play a Windows Phone Store zdarma a nabízí i možnost mikrotransakcí k urychlení postupu. Osobně bych si netroufnul umístit mikrotransakce do průvodné hry k titulu s neblahou pověstí plánované sosačky peněz, ale nejsem manažer v 2K Games...¨

Nicméně pokud bude hra dobrá, tak proč si s ní nepomoci při postupu po vyšších levelech? Navíc se plánuje, že po vydání hry skrze Hunters Quest dostanete možnost mrknout na svoji pozici na žebříčcích nebo si připomenout až 10 posledních zápasů ve hře díky integrované mapě.

Jestli stále dáváte pozor, koukněte na trailer k mobilní hře a pak si s klidem ofrkněte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama