Množí se spekulace kolem Fallout 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Množí se spekulace kolem Fallout 4

Množí se spekulace kolem Fallout 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 2. 2015 14:21 18
Reklama

Předposlední hrou, která sjela přímo z výrobních linek Bethesdy, byl třetí díl série Fallout a stalo se tak na konci roku 2008. O tři roky později se hráči dočkali Skyrimu a od té doby pusto. Jistě, Bethesda figuruje také jako vydavatel a má ve svém portfoliu za posledních pár let celou řadu skvělých titulů, hráči nicméně čekají jejich vlastní tvorbu a další pokračování obou zmiňovaných sérií.

Fallout 4 se proto vcelku logicky jeví jako kandidát na oznámení, s čímž se shodují aktuální spekulace a náznaky od důležitých postav zmiňované firmy. Budeme-li konkrétní, Pete Hines nedávno odcestoval pracovně do Evropy, a byť se jedná o hodně divokou úvahu, mnozí hráči si myslí, že něco oznámí na veletrhu Beatcon, který se od středy koná v Amsterdamu.

My sázíme na akci většího formátu, což by ale bylo stále v souladu s předchozím tweetem redaktora Kotaku Jasona Schreiera, který loni v prosinci uvedl, že se oznámení dočkáme už během několika měsíců. Pokud se tak stane, pravděpodobně to nikoho příliš nepřekvapí, možná ale Fallout 4 nepůjde ve šlépějích svých předchůdců a stane se online hrou. I o tom hovoří spekulace a podle nich se podobné plány rozhodně nezamlouvají původním držitelům značky Fallout, firmě Interplay.

Podle zprávy na portálu Motorinngcrunch byl vývoj nového Falloutu dokonce zcela pozastaven a zrestartován, nicméně detaily o tom, kdy se tak stalo, známy samozřejmě nejsou a nebudou. Jediným rozumným závěrem nepodložených domněnek, které nám i vy zasíláte ve vzkazech, je jediné - Fallout 4 bude, oznámení by letošnímu roku slušelo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama