Warcraft III oživne pomocí StarCraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warcraft III oživne pomocí StarCraftu

Warcraft III oživne pomocí StarCraftu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 2. 2015 12:42 5
Reklama

Titulek této zprávy je na první pohled trochu matoucí, k radosti všem, kdo vzpomínají na dosud poslední regulérní díl strategie Warcraft však zcela pravdivý. Vývojáři z Blizzardu totiž brzy uvolní veškeré materiály z Warcraft III do editoru ve StarCraft II a je tedy jen otázkou času, než se začnou objevovat nové parádní modifikace.

Informace byla zveřejněna na arcade blogu vývojářů a jde o prozatimně nejlepší způsob, jak se vypořádat s narůstajícími žádostmi o pokračování. Kromě modelů hlavních postav a potřebných textur, jsou totiž k dispozici i zvuky, budovy, efekty kouzel, ambientní zvuky, doprovodná hudba a upravený interface pro každou ze čtyř ras. Jinými slovy, vývojáři dávají šanci všem šikovným modařům, aby vytvořili kompletní hru od nuly.

"Těšíme se, co naše komunita vytvoří. Až budou materiály přístupné veřejnosti, vybereme ty nejlepší výtvory do kategorie, kterou jsme nazvali Vzpomínky na válku," píše se na blogu. Assety jsou už nyní dostupné na testovacích serverech a všichni, kdo k nim mají přístup, už mohou začít stvět. Těšíme se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama