O Pillars of Eternity 2 se už uvažuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Pillars of Eternity 2 se už uvažuje

O Pillars of Eternity 2 se už uvažuje

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 2. 2015 12:17 2
Reklama

První ze dvou fantasy RPG odkazující na klasické tituly z Infinity enginu má premiéru nastavenou na konec března a vývojáři z Obsidianu už myslí na budoucnost. V rozhovoru pro Polygon se o následujících krocích studia rozhovořil generální ředitel Obsidian Entertainment, Feargus Urquhart.

"Budeme pracovat na rozšířeních, protože to jsme na Kickstarteru slíbili. Už jsme začali pracovat na vizualizacích, takže už máme trochu představu, kam se chceme se světem posunout a naši umělci už s tím něco zkoušejí. Ale Eternity 2, to je prostě další projekt. Asi na konci tohoto měsíce si John Sawyer a Adam Brennecke sednou s klíčovými členy týmu. Už vymysleli seznam věcí, co chtějí udělat, nějaké nové herní systémy, takovéhle věci. Zkusíme na tom začít pracovat, co nejdříve to půjde."

Pillars of Eternity se před dvěma a půl roky objevily na Kickstarteru pod pracovním názvem Project Eternity a Obsidian při kampani vybrali téměř 4 miliony dolarů a Project Eternity se tak na chvíli stalo nejvýdělečnější kampaní pro hru na Kickstarteru. O něco později ji na první příčce vystřídal sesterský projekt Torment: Tides of Numenera.

Urquhart si myslí, že i v případě sequelu by se opět mohl obrátit na fanoušky prostředníctvím crowdfundingu: "Kickstarter někdy vyjde, někdy ne. Lidi s Shadowrunem mají docela úspěch, mají nějak milion a půl nebo dva. Vím, že kdybychom do hry dali explodující koťátka, tak bychom vybrali miliardy..."

Zbývající čas do vydání vývojáři tráví posledními úpravami. "Řekli jsme celému týmu, že nikdo nebude celý týden pracovat a místo toho jen budou hru hrát. Dalo nám to možnost být hrdý na odvedenou práci a zároveň si všimnout věcí, které bylo třeba změnit nebo opravit."

Pillars of Eternity vyjdou 26. března na Windows, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama