AC Rogue vyjde na PC už začátkem března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Rogue vyjde na PC už začátkem března

AC Rogue vyjde na PC už začátkem března

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 2. 2015 08:06 3
Reklama

Možná vám přijde, že není dne, aby neutekla nějaká zásadní informace o něčem, co mělo zůstat pod pokličkou a z komentářů víme, že je mezi vámi spousta konspiračních teoretiků, kteří za každým leakem vidí jen schovaný marketing. Pro ty tu máme zprávu, že italský GameStop zřejmě odhalil vydání PC verze last-genového Assassin's Creed Rogue.

AKTUALIZACE:

Ubisoft datum oficiálně potvrdil a PC verzi přisadil navíc launch trailer. Tak se na něj podívejte:

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

V přehledu nabízených her se u PC verze (mimochodem s boxartem AC Unity, což by GameStop, byť italský, mohl vědět) skví datum 10. března 2015. To je zatím nejpřesnější datum vydání ohlášeného portu, jenž Ubisoft oficiálně pouze umístil do třetího měsíce v roce.

Assassin's Creed Rogue nás při vydání v listopadu minulého roku příjemně překvapil. Jednalo se sice o fan service, ale o povedenější než jsme se obávali, a tak je docela dobře, že si ho od března užijou i hráči s PC. Titul ukončuje "severoamerickou ságu" série a zároveň ji lehce propojuje jí s děním v Evropě, tedy místem konání AC Unity, tak i AC Victory, o němž jsme se dozvěděli v prosinci... Jak jinak než při úniku informací.

Z trochu jiného soudku pak pochází jiná informace. PC verze Assassin's Creed Rogue bude jako první velká hra podporovat ovládání pomocí pohybu očí. Firma Tobii oznámila, že jejich počítačová periferie Steel Series Sentry bude hrou od Ubisoftu plně podporována a bude nabízet "doprovodný styl ovládání vedle klávesnice a myši". Podívejte se na video, kde se hráči ovládá Shaye svýma očima, což dle vývojářů zabralo zhruba tři dny času k naprogramování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama