Star Wars se propojí s Battlelogem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Wars se propojí s Battlelogem

Star Wars se propojí s Battlelogem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 2. 2015 12:34 4
Reklama

Možná jste to považovali za samozřejmou věc, možná vás to překvapí. Star Wars: Battlefront od DICE, EA a LucasArts každopádně dostane vlastní Battlelog. Tato informace vyplynula z oficiálního webu švédského studia Uprise, které pro EA na herní sociální síti pracuje.

Bezpochyby rovněž Battlelog pro Battlefront (jaká klika, že jde o další Battleněco vedle Battlefieldu) půjde ovládat díky speciální aplikaci z mobilu nebo tabletu. Stejnou službu bude pochopitelně podporovat i blížící se Hardline, který tak doplní stávající portfolio v podobě třetího a čtvrtého dílu a rovněž Medal of Honor: Warfighter.

Válečná síť navíc není jedinou sociální herní službou, v něž očividně vkládají EA velkou důvěru. Už v roce 2010 Criterion Games představili společně s Need for Speed: Hot Pursuit technologii Autolog, která se od té doby objevila Shift 2: Unleashed (2011), Burnout Crash! (2011), Need for Speed: The Run (2011), Need for Speed: Most Wanted (2012) i Need for Speed: Rivals (2013).

Battlefront (3) poháněný enginem Frostbite 3 by se měl objevit na pultech obchodů do konce letošního roku. Už v tuto chvíli víme jistě, že si zaválčíme na povrchu Endoru a planety Hoth.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama