Godus zřejmě nesplní všechny sliby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Godus zřejmě nesplní všechny sliby

Godus zřejmě nesplní všechny sliby

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 2. 2015 13:21 8
Reklama

Vývoji projektu Petera Molyneuxe, hře Godus, se nedaří. Duchovní nástupce Populous sice prošel kampaní na Kickstarteru s úspěchem, už poněkolikáté se ale prokázalo, že je pan božský velká mluvka a všechny sliby se zřejmě nepodaří splnit.

O aktuálním stavu hry otevřeně promluvil designér Konrad Naszynski, který zároveň konkrétně popsal, který ze slibů pravděpodobně nedojde svého naplnění. "Spoustu multiplayerových prvků působí v tuto chvíli velmi nestabilně, hlavně perzistentní věci jako hubworld," napsal Naszynski v oficiální diskuzi. Po několika dnech nicméně přidal další příspěvek, ve kterém už začal být optimistický a rovněž naznačil, jak si na sebe Godus vydělá.

Prioritou pro studio 22cans je mobilní platforma a od ní se bude odvíjet i případný vývoj verze pro PC. Ta je sice už v programu Early Access dostupná na Steamu, zásadním způsobem se ale vylepšovat nebude. "Mám mnoho nápadů, jak zlepšit PC verzi, implementovány ale budou jen v případě, že ovlivní verzi mobilní," řekl Naszynski.

Vývoji hry nepomáhá ani fakt, že se Peter Molyneux nevěnuje pouze projektu Godus, ale také hře Trail, a od zmiňované kampaně na Kickstarteru v podstatě dále neprezentoval svoji vizi a úmysly. Vše se tedy řídí původním dokumentem a směřuje snad alespoň k částečnému úspěchu skrze mobilní platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama