SPEKULACE: Treyarch pracuje na Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SPEKULACE: Treyarch pracuje na Black Ops III

SPEKULACE: Treyarch pracuje na Black Ops III

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 2. 2015 10:59 5
Reklama

Začátkem roku se objevilo hned několik náznaků, že by mohl další díl série Call of Duty zamířit zpět do období druhé světové války. Toto uvažování bylo podloženo jednak několika obrázky i tweety zainteresovaných lidí a jednak logikou uvažování.

V rámci vývojového cyklu je nyní řada na vývojářích ze studia Treyarch, které se podepsalo pod dosud poslední druhoválečný díl s podtitulem World at War. Co když je ale všechno úplně jinak a novým dílem bude Black Ops III? Dosud nepodložené a ze strany vývojářů nekomentované informace přinesl nepříliš známý server GoodGameBro, resp. jeho zakladatel Douglas Veney.

Všechny informace vyzradil v krátkém videu, můžeme se však pouze domnívat, zda jde pouze o snahu zaujmout pozornost (kanál GoodGameBro čítá pouze 5000 odběratelů), anebo se Veney opravdu dozvěděl něco konkrétního. Mluví o tom, že Black Ops III vyjde pro PC a nové i staré konzole s tím, že verzi pro X360 a PS3 připraví jiné studio, kterými vydavatel Activision disponuje. Hra by měla držet stejný způsob vyprávění, jako tomu bylo v předchozích dílech, čili hlavní dějová linie s krátkými flashbacky do minulosti.

Na základě velké popularity zombie módu se Veney rovněž domnívá, že by bylo obrovským překvapením, pokud by se neobjevil také v Black Ops III a možná i s inovovaným způsobem pohybu hráče. Aktuální Advanced Warfare představil exoskeletony a Veney nebude jediným, kdo by chtěl i v novém Call of Duty běhat trochu rychleji.

I přes to, že Veney několikrát zdůrazňuje své stoprocentní přesvědčení o pravosti těchto spekulací, ve skutečnosti neprozradil nic. Odhlédneme-li od toho, že by další Call of Duty skutečně nemuselo být ze druhé světové války, pak se vágní popis případných Black Ops III jeví jen jako logické vyústění pětiminutového přemýšlení...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama