Den v kůži doktora v The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Den v kůži doktora v The Sims 4

Den v kůži doktora v The Sims 4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 2. 2015 09:15 5
Reklama

První rozšíření pro simulaci života přinese hrstku aktivních zaměstnání, ve kterých budeme přímo ovládat našeho Simíka v práci. Nejnovější trailer se soustředí na představení pracovní náplně doktora a... no, asi se při tom nebudeme nudit.

Nový systém nemocí zapříčiní plné čekárny nové nemocnice, do které bude nutné denně dojíždět. Doktoři musí nemocné pacienty nejprve vyšetřit, diagnostikovat nemoc a tu pak správně vyléčit.

Způsob práce s jinými Simíky připomíná povolání z The Sims: Medieval. Bude záviset na správné interakci s dalšimi postavami a různým vybavením, případně i na návštěvě jiných lokací při obcházení pacientů v jejich domovech. Doktoři dostanou několiv speciálních dovedností, jako doktorské flirtování či určení pohlaví dítěte před porodem, ale to nezní příliš zajímavě. Na druhou stranu, třeba ta mašina na porod je docela vtipná a snad si Maxis vyhrají i s dalšími ulítlými přístroji.

The Sims 4 Hurá do práce vyjde v dubnu za poněkud vysokou cenu 40 euro. První trailer nabídl přehled všech nových zaměstnání, tak si ho případně připomeňte. The Sims 4 také nedávno vyšlo na Macy a vlastníci PC verze hry na Originu automaticky dostali i Mac verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama