Diablo III chce zkusit mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo III chce zkusit mikrotransakce

Diablo III chce zkusit mikrotransakce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 2. 2015 07:46 4
Reklama

Nejnovější patch pekelné rubanici přinese tradiční hrstku nových legendárních zbrojí, novou bounty do Adventure modu a novou příšeru, ale zdaleka nejzajímavější je pár novinek, které se nebudou týkat úplně všech hráčů.

V jistých regionech chce Blizzard vyzkoušet, jak by v Diablu III fungovaly mikrotransakce. Někteří hráči tak budou moci na testovacím serveru Public Test Realm narazit na pětici novinek. Do hry přibude nová měna nazvaná Platinum, zakoupitelné EXP boosty na určitou dobu, nové dekorativní předměty jako křídla, nebojující peti nebo jiné portrétky, rozšířitelné místo v bedně a nové UI.

Blizzard se vyjádřil, že mikrotransakce se nedotknou Severní Ameriky. Zkušební model vychází z přání některých hráčů, ale prozatím Blizzard neplánuje, že by jej uplatnil v Americe. O Evropě v prohlášení ale nemluví.

Ještě než se pustíme do rage proti Blizzardu, mohli bychom se zamyslet, pro koho tedy nový model je. Nové prvky mi sedí nevíce pro asijský trh, kde by se hra mohla nakonec přeměnit do F2P a nikoho by to asi nepřekvapilo. Po třech letech od vydání Diablo 3 ztratilo páru a při pohledu na Hearthstone a Hots Heores je vidět, že si Blizzardi dokáží s mikrotransakcemi poradit. Uvidíme, zda to pro hru bude druhá míza nebo spíše hřebík do rakve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama