Fable Legends bude free-to-play hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fable Legends bude free-to-play hra

Fable Legends bude free-to-play hra

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 2. 2015 14:12
Reklama

Pokračování série Fable s podtitulem Legends, o níž jsme se nedávno dozvěděli nejen to, že bude na PC, ale zároveň bude podporovat multiplayer napříč platformami, nevyjde v krabici jako velká hra. Namísto toho si ji každý majitel PC a konzole Xbox One bude moci stáhnout a hrát zcela zadarmo.

Podle toho, co se píše v preview na Kotaku, ale půjde o ten model free-to-play, který má své hráče rád. Mikrotransakce sice ve hře budou, ale rozdělí se do dvou kategorií. První jsou kosmetické věci. Na svou postavičku pochopitelně, po vzoru například DOTA 2 nebo League of Legends budete moci navěsit různé kousky oblečení, za něž si ale budete muset pár peněz připlatit.

Druhá kategorie nákupů se sice řadí přímo do sféry hratelnosti, ale využít ho nemusíte ani jednou. Každé dva týdny totiž bude rotovat nabídka postav, za něž budete moci hrát. Ať už hrdinů nebo záporáků. Pokud si některou z nich natolik oblíbíte, že za ni budete chtít hrát napořád, tak si ji ve hře jednoduše koupíte. A to je vše. Žádné další zlaté mince, prémiové diamanty, nic takového. Prostě a jednoduše hra zdarma s možnosti si zpříjemnit zážitek ve chvíli, kdy vás opravdu začne bavit.

Pro Microsoft jde o krok do neznáma, neboť free-to-play žánr her mu doposud zůstaval zcela zapovězen. Povede se mu prorazit se známou značkou na poli, kde konzolím zatím pšenka příliš nekvetla (protože ji ani nikdo příliš nesázel)? Uvidíme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama