Inquisitor nabízí ebook coby netradiční DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Inquisitor nabízí ebook coby netradiční DLC

Inquisitor nabízí ebook coby netradiční DLC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 2. 2015 10:07 1
Reklama

České RPG Inquisitor se šest let od svého vydání přihlásilo se zajímavým DLC v podobě románu Inquisitor: Renesance zla. Vývojáři ze studia Cinemax tak rozšiřují univerzum hry a přináší další příběh hrdiny Maxmiliána Conti, který si můžete ve formě ebooku zakopuit za necelých 7 eur na Steamu.

Jak už naznačuje podtitul knihy, za kterou stojí tvůrce scénáře původní hry Johan Justoň, děj se ze středověku přesouvá do období renesance a hlavního hrdinu čeká nelehký úkol v podobě dalšího střetu s ďáblem. Nic ale není tak snadné a z popisu knihy se čtenáři mohou těšit na poměrně zajímavou a napínavou cestu za hledáním odpovědí.

Maxmiliánovi se do cesty postaví nejen inkvizice a sám ďábel, ale také emisaři nebes, snoubenec své průvodkyně Rebekou von Thraum, žoldnéři, revolucionáři, čerty, čarodějnicemi a v neposlední řadě s tajemnými pronásledovateli, kteří pátrají po jeho novém pozoruhodném těle, aby s ním udělali bůhvíco.

Jak už bylo řečeno, kniha je v tuto chvíli dostupná pouze na Steamu, šéf studia Cinemax - Lukáš Macura - však přislíbil vydání i v jiných distribučních platformách coby samostatný ebook.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama