Zapojte se do diskuse v hPodu #472
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #472

Zapojte se do diskuse v hPodu #472

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 2. 2015 16:13 13
Reklama

I tento týden bychom vás rádi zapojili do hPodu, který budeme natáčet zítra po poledni. Pokud se nás chcete zeptat na jedno z následujících témat, stačí se zapojit do diskuse pod touto novinkou a bude to skoro jako byste byli spolu s námi za mikrofonem!

A o čem se v zítřejším podcastu budeme bavit? Na přetřes přijde mimo jiné povídání o sérii Resident Evil. Rozebereme si nejen všechny díly v sérii, o které se otřely naše gamepady, ale slovem zhodnotíme aktuální Revelations 2. Tahle epizodická série nám totiž již dorazila do redakce a Jirka se Zdeňkem se pustili do jejího hraní pěkně kooperativně. Dojde i na rozebrání emkového ratingu pro chystané hry Batman: Arkham Knight (společně s povídáním o novém traileru) a Zaklínač 3: Divoký hon. Samozřejmě nám nedá se alespoň slůvkem nezmínit o dalších veletočích kolem PS+ verze hry Driveclub.

Pár soukromých historek připojíme během povídání o dalších osudech "hudebních" značek Guitar Hero a Rock Band, které možná spřádají plány na své znovuzrození. A na závěr se ještě vrátíme k sérii Vetřelec - připomeneme náš úterní vidcast, pokecáme o vizi nového filmu a ztrapníme Jardu tím, že jeho oblíbená filmová trojka velmi pravděpodobně vypadne z vetřelčí historie.

Samozřejmě dojde i na vaše dotazy, které za uplynulý týden došly na mail podcast@hrej.cz, vyhlásíme první kolo Sázek a samozřejmě naši soutěž o tričko Dirt Showdown.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama