Assassin se zaměří na moderní linku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin se zaměří na moderní linku

Assassin se zaměří na moderní linku

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 2. 2015 14:21 6
Reklama

Vývojáři z Ubisoftu reagují na stížnosti hráčů, kteří v Assassin’s Creed Unity postrádali více z příběhu odehrávajícího se už od prvního dílu série také v současnosti. Podle vyjádření scénáristy Darbyho McDevitta se v dalších dílech hra opět na tuto příběhovou linku zaměří.

V rámci komunitního livestreamu na Twitchi McDevitt prozradil, že se se současnou větví příběhu počítalo už do Unity, plán ale nevyšel podle představ: „Unity byla úplně první hra na nové generaci konzolí. Vytvořit cokoliv moderního tedy pro nás bylo poměrně složitého. Abychom vytvořili například město, nebo jeho část, potřebovali bychom šest měsíců práce celé řady výtvarníků, designérů a grafiků.“

McDevitt samozřejmě ještě dodal, že do toho všeho by bylo nutné zakomponovat i adekvátní hratelnost a na to už jednoduše nebyl čas. Na druhou stranu ale vyvrátil, že by bylo něco jen tak odstřiženo, jen se zkrátka plán přesunul do dalšího dílu.

V souvislosti s nejbližším dílem - Victory - je tedy po této stránce jasněji, McDevitt ale promluvil také o vzdálenější budoucnosti série – měla by se blíže zaměřit na historii první civilizace, zničené mohutnou sluneční erupcí. Je tedy tohle ona cesta z problému, který vzniká vyčerpáním historických epoch, do kterých by ještě mohl Assasin’s Creed zavítat? Vývojáři mají před sebou podle McDevitta klidně ještě 10 až 20 let, po které mohou držet sérii na živu, tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama