Wasteland 2 se dočká grafického vylepšení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 2 se dočká grafického vylepšení

Wasteland 2 se dočká grafického vylepšení

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 3. 2015 12:13
Reklama

Vývojáři ze studia inXile dokazují, že to se slovy o zapálení pro značku Wasteland myslí vážně. Poté, co vybrali na Kickstarteru bezmála 3 miliony dolarů a samotnou hru vydali, pokračují v její podpoře. Zároveň reflektují vydání nové verze enginu Unity, na němž druhý Wasteland běží, a v nadcházejícím updatu slibují i značné grafické vylepšení.

„Ppro multiplayerové hry jde o obvyklou praxi [vylepšování hry po vydání], věříme ale, že i vylepšování singleplayerového zážitku ve Wasteland 2 stojí za všechen čas a peníze,“ říká vedoucí celého projektu Chris Keenan. Zároveň také vysvětluje, že jedním z mnoha pozitiv práce na projektu, který zaplatili fanoušci, je větší svoboda, dotýkající se i rozhodování o podobných updatech.

Kromě grafiky a především nového systému pro stíny pak přechod na Unity verze 5.0 nabídne i širší možnosti fanouškovských modifikací, neboť zahrnuje prvky z předchozí Pro verze Unity 4.5. Modaři tak nebudou muset licencovat placenou verzi, a i přes to se dostanou k nástrojům, které používali profíci v inXile. Čas do vydání updatu si můžete v neposlední řadě zkrátit třeba naší recenzí nebo pořadem Hrajte s námi, kde jsme Wasteland 2 hráli spolu s recenzentem Vojtou Bednářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama