Patch pro Elder Scrolls Online má 20 GB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Elder Scrolls Online má 20 GB

Patch pro Elder Scrolls Online má 20 GB

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 3. 2015 15:01 8
Reklama

Zvyšující se datová velikost her bývá hráči vnímána dosti negativně, nastupujícímu trendu se ale zřejmě nedá ubránit a už i patche přetékají svoji velikostí do míst, na která bychom se báli před lety snad jen pomyslet. Jinými slovy - patch pro The Elder Scrolls Online má velikost 20 GB a připravuje hru na přechod k free to play platebnímu modelu.

Vedle věcí, které nejsou na první pohled vidět, zapracovali vývojáři na vyvážení celé hratelnosti úpravou účinku skillů i schopností a přidali do hry možnosti spáchat kriminální čin. Ať už se bude jednat o loupež, nebo dokonce vraždu, vše bude probíhat hladce do té doby, nežli vás někdo spatří. Pokud nebudete pečliví, bude vaše postava zanesena do seznamu hledaných osob.

Po technologické stránce by měly být patrné změny v systému animací, úpravy se dočká také úvodní tutoriál a celá řada dalších prvků detailně popsaných v oficiálním seznamu. V návaznosti na free to play model do hry přibude i tzv. Crown Store, ten však zůstane až do 17. března neaktivní. Ti z vás, kdo si TESO předpláceli a chtějí v tom pokračovat, budou dostávat herní peníze pro útratu a další bonusy.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-06-25gb-elder-scrolls-online-patch-is-biggest-yet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama