Prozkoumejte Heisty ve videu a na obrázcích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prozkoumejte Heisty ve videu a na obrázcích

Prozkoumejte Heisty ve videu a na obrázcích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2015 09:42 5
Reklama

Přestože se hráči na PC musejí smířit s opakovanými odklady GTA V, v Rockstaru moc dobře ví, jak jim dlouhé čekání vynahradit. I když je to jen dočasná náplast na bolavé místo, nové video a štědrá porce screenshotů z GTA Online stojí za pozornost.

Už 10. března multiplayerovou část Grand Theft Auto V obohatí dlouho a netrpělivě vyhlížené Heisty. Rockstar tento milník pro GTA Online připomíná superkrátkým patnáctivteřinovým teaserem. Raději nemrkejte, protože byste ho mohli celý v mžiku přehlédnout.

Na videu toho opravdu není vidět mnoho, a tak dnes Rockstar přispěchal i s obrázky, které si můžete v klidu a pečlivě prostudovat. Celkem 30 screenshotů zachycuje dva Heisty od počátečního plánování, přes samotnou akci až po závěrečný únik z místa činu.

Většina loupeží má zabrat dvě až tři hodiny.

Bezplatný update prý celkem přinese do GTA Online více než 20 hodin nového obsahu. Většina loupeží má zabrat dvě až tři hodiny, což je opravdu solidní porce. Abyste se týmové akce mohli zúčastnit, musíte dosáhnout alespoň úrovně 12 a vlastni high-end apartmán. Jakmile tyto předpoklady splníte, zavolá vám Lester a ve vašem bytě se objeví plánovací místnost včetně tabule, kterou si můžete pamatovat ze singlových misí.

Šéf bandy si vybere tři hráče, kteří se k němu mohou připojit, přičemž náklady na akci je potřeba zaplatit ještě před samotnou loupeží. Pohybovat se mohou okolo 60 tisíc dolarů. V případě úspěchu se vám ale mají bohatě vrátit. Nakonec to nicméně bude znovu lídr gangu, kdo rozdělí podíly z mise. Na dokončení akce budete mít jen dva životy, pokud o ně přijdete, budete se muset vrátit k nejbližšímu checkpointu. V jedné z misí budou mít hráči na příklad za úkol uloupit nový VTOL Hydra, což je speciální letoun se schopností vertikálního startu i přistání.

Jak už bylo řečeno, novinka v GTA Online se příští týden zpřístupní hráčům na PS4, Xboxu One i starých komzolích. PC verze vychází 14. dubna a Heisty bude pochopitelně obsahovat od samého začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama