Cities: Skylines slaví 250K prodaných kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines slaví 250K prodaných kopií

Cities: Skylines slaví 250K prodaných kopií

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 3. 2015 16:01 5
Reklama

Pokud se budete na prodejní čísla čerstvě vydané budovatelské strategie Cities: Skylines dívat optikou velkých AAA titulů, pak si možná jen odfrknete. Faktem ale zůstává, že pro vydavatele Paradox Interactive je čtvrt milionu prodaných kopií během prvních 24 hodin historický úspěch, na který jsou náležitě pyšní.

„Chtěli bychom vyjádřit nejvřelejší poděkování naší komunitě za intenzivní podporu a ubezpečit je, že budeme tuto skvělou hru podporovat v následujících letech stejně tak, jako jsme podporovali Crusaders Kings a Europa Universalis,“ řekl šéf Paradoxu Fredrik Wester.

Potěšení z obrovského zájmu o Cities: Skylines dává najevo i CEO vývojářů z Colossal Order, Mariina Hallikainen, která upozorňuje zejména na to, jak rychle se plní záložka Steam Workshop obsahem od fanoušků, kteří se do budoucna stanou hybnou silou celkového zájmu dalších nových hráčů.

Naší recenzi Cities: Skylines si budete moci přečíst již brzy, pracuje na ní Vojta Dřevíkovský, už nyní vám ale vzkazuje, že nová generace městských simulátorů začíná právě s touto hrou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama