Hawken se začíná probouzet ze spánku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hawken se začíná probouzet ze spánku

Hawken se začíná probouzet ze spánku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 3. 2015 09:32 1
Reklama

Práva k akčnímu simulátoru Hawken získal tým Reloaded Productions, který se dříve ujal i MMO akce APB: Reloaded, a už v tuto chvíli chystá první záplaty a novinky.

Ceněná multiplayerová akce s mechy, kterou pohání Unreal Engine 3, se po bezmála roční pauze znovu hlásí o slovo. Vývojáři slibují opravit četné bugy, mezi něž patří třeba resetování hesla.

Hawken poslední update zaznamenal loni v březnu, zhruba v době, kdy původní vydavatel hry, firma Meteor Entertainment, prošel restrukturalizací, uzavřel jednu pobočku a ztratil svého generálního ředitele. Od té doby se Hawkenu nikdo nedotkl a vypadalo to, že hra zůstane ve své hratelné, leč nedodělané verzi na Steamu.

Exkluzivní PC hra o sobě dala poprvé hlasitě vědět už v roce 2012 skrze otevřenou betu. Loni v únoru se pak Hawken přes Early Access probojoval i na Steam.

Noví vývojáři vzbudili mezi fanoušky vlnu nevole. APB: Reloaded totiž samotné stále trpí problémy. Hráči si stěžují na mizernou komunikaci od vývojářů, špatnou optimalizaci a především ždímání peneženek hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama