MS zjišťuje zájem o remaster Alan Wake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS zjišťuje zájem o remaster Alan Wake

MS zjišťuje zájem o remaster Alan Wake

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 3. 2015 09:22 6
Reklama

Vlna remasterovaných, nebo jen znovuvydaných her ze staré generace konzolí na novou pokračuje. Microsoft rozesílá náhodně vybraným hráčům krátký dotazník, kde se přímo ptá na zájem o HD verzi hry Alan Wake a uvažuje nad ní také jako o bonusu k předobjednávkám Quantum Break.

Jedna z otázek vzpomínaného dotazníku se rovněž ptá, s jakým nadšením by dotazovaný hráč doporučil přátelům nebo rodinným příslušníkům hru Alan Wake, což zájem Microsoftu podtrhuje.

Podobně jako v případě možného remasteru série Gears of War, o kterém jsme vás informovali včera, se podobné uvažování vždycky jeví z obchodního hlediska jako naprosto logické a stejně jako včera ani dnes nemáme důvod myslet si, že jde o něco nereálného a nečekaného. Jediné, co to opravdu naznačuje, je možný odsun vydání Quantum Break, pokud zmiňovaný remaster Alana Wakea teprve vzniká.

Ne snad, že by na něm nutně museli pracovat lidé v Remedy, ale pokud bude součástí předobjednávky, pak je také nutné mít hru v rozumném časovém horizontu připravenou.

MS zjišťuje zájem o remaster Alan Wake
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama