SW: Battlefront bude odhalen v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SW: Battlefront bude odhalen v dubnu

SW: Battlefront bude odhalen v dubnu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 3. 2015 18:41 6
Reklama

Už před dvěma roky jsme se poprvé dozvěděli o tom, že vývojáři ze studia DICE pracují na reinkarnaci Star Wars: Battlefront, po dlouhých dvou letech kusých a často nepotvrzených informací se konečně přiblížilo datum oficiálního představení. Zástupci Electronic Arts potvrdili, že Star Wars: Battlefront bude světu představen v druhé polovině dubna během konání akce Star Wars Celebration.

Informace byla potvrzena na stránkách EA, resp. centrále pro značku Star Wars a vývojáři rozhodně neskrývají své nadšení: "Byli jste trpěliví, mladí padawani, vaše čekání bude už brzy odměněno," píše se v příspěvku. Odhalení navíc bude splněným slibem, který udělili vývojáři loni - řekli, že se víc dozvíme na jaře roku 2015 - a podle toho je vše, zdá se, v pořádku.

O Battlefrontu nicméně už nyní víme několik základních informací, jako je vějíř podporovaných platform - PS4, Xbox One a PC, budoucí propojení se sítí Battlelog, plán zahrnout hru stahovatelným obsahem, možnost hrát za obě strany galaktického konfliktu a samozřejmě provázání s novým filmem, který točí režisér Abrams.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama