Potvrzeno. V Mortal Kombat bude Predátor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzeno. V Mortal Kombat bude Predátor

Potvrzeno. V Mortal Kombat bude Predátor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 3. 2015 09:35 3
Reklama

Ačkoli vývojáři v Londýně tvrdili ještě minulý týden na prezentaci hry Jardovi opak, z popisu DLC na webu Xbox.com už víme s jistotou, že Predátor bude patřit mezi bonusové postavy Mortal Kombat X.

Součástí Mortal Kombat X Premium Edition bude i rozšíření Kombat Pack a právě to má obsahovat čtyři nové postavy, mezi nimiž nechybí ani legendární mimozemský lovec. Spolu s ním se mohou hráči těšit Jasona Voorheese, ikonu hororu Pátek třináctého, kterého autoři potvrdili už před pár dny.

Tyto dva borce mají pak doplnit dva další proslulí bojovníci ze série Mortal Kombat. NetherRealm Studios uniklou informaci zatím nijak nekomentovali, a tak nevíme s jistotou ani to, zda se Kombat Pack objeví i na PS4, PC a starých konzolích.

Zatím se bohužel nepotvrdily dřívější spekulace, že mimozemský borec dostane parťáka. Podle dřívějších dohadů jím bohužel neměl být xenomorf z planetoidu LV-426, ale agent CIA Al Dillon, kterého si v původním filmu zahrál Carl Weathers (Apollo Creed z Rockyho). Herec propůjčil programátorům údajně i svou podobu.

Hostování známých postav v sérii Mortal Kombat není ničím neobvyklým. Už v roce 2011 se ve hře objevil třeba Kratos z God of War nebo Freddie Krueger z Noční můry v Elm Street.

Potvrzeno. V Mortal Kombat bude Predátor
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama