Xboxy dostanou DLC ke CoD: AW dřív
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xboxy dostanou DLC ke CoD: AW dřív

Xboxy dostanou DLC ke CoD: AW dřív

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 3. 2015 13:29 6
Reklama

Balík několika map pro mutliplayer Call of Duty: Advanced Warfare se objeví 31. března na Xbox One a Xbox 360. Trailer představuje 4 docela zajímavé mapy, další kapitolu v kooperativním Zombie Exo módu, novou zbraň a nový šikovný gadget.

DLC Ascendance přinese novou pušku OHM Werewolf, která se chová trochu jako energetická útočná puška a trochu jako brokovnice - stačí jen přepnout mód střelby. Vystřelovací hák pak ocení všichni, kteří se chtějí snadno pohybovat vzduchem, případně pro dobrý pocit exo hákem rozcáknout protivníka.

Čtyři mapy obsahují futuristické staveniště obytných buněk Perplex, zatopenou mapu Climate, ve které se pravidelně čistí voda od všechno živého, industriální masokombinát Chop Shop a mapu Site 244, lokaci zříceného UFO pod Mt. Rushmore, kde si hráči budou moci užít i trochu mimozemských technologií.

Nakonec v Exo Zombies slaví návrat mapa Burger Town, kterou si možná budete pamatovat z Modern Warfare 2. Nicméně tentokrát se okolo fast foodu neprohání živí hráči a spíše narazíte na pořádně hladové zombie.

Balík Ascendance má časovou exkluzivitu na konzolích od Microsoftu, ale poté se objeví i na PC a PlayStationech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama