Poznejte údernou jednotku Rainbow Six
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poznejte údernou jednotku Rainbow Six

Poznejte údernou jednotku Rainbow Six

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 3. 2015 16:14 8
Reklama

Na dnešní podvečer si vývojáři ze studia Ubisoft připravili v první řadě živou ukázku z alfaverze hry Rainbow Six Siege, kterou v průběhu vysílání obohatili o konkrétní informace, videa a spoustu nových obrázků. Pokud zatím šla tahle multiplayerová akce mimo vás, měli byste zbystřit.

Pravda, odkaz Dominga „Dinga“ Chaveze – hlavní postavy knižní předlohy a úvodních dílů série – byste v Siege hledali jen s problémy, i tak ale plní novodobá vize Rainbow Six své taktické pokyny a podle dosavadních materiálů by skutečně mohla brnknout na strunu všem, kdo do zemdlení hrají SWAT 4. Stále ale s vědomím, že Siege je mnohem akčnější a bezprostřednější záležitost.

Není navíc divu, že v týmu budou dostupní specialisté z celého světa, ať už z britské jednotky SAS, americké SWAT a GSG 9, ruské SPECNAZ nebo francouzské GIGN. Všech 20 pak bude mít jasně stanovenou roli, kterou by měli v rámci týmové hry plnit co nejsvědomitěji. A samozřejmě nejde jen o vlastní útočení, ale také bránění konkrétního objektu za pomoci kevlarových barikád, kouřových granátů, těžké výstroje a spousty dalšího vybavení.

Pokud vás naopak zajímá pozadí vlastního vývoje, měli byste se podívat na krátký vlog, ve kterém vývojáři popisují jednotlivé aspekty a mluví v náznacích o tom, co všechno si od vcelku pevně daného rozdělení rolí slibují. Výsledkem jejich snažení by měla být hra, ve které si vámi vybraného operátora budete vážit a také vzhledem k tomu, že po jeho zvolení se už daná postava nenabídne nikomu jinému, vhodně doplňovat celou skupinu.

Rainbow Six Siege vyjde na PC, Xbox One a PlayStaiton 4 v průběhu tohoto roku s tím, že všichni, kdo si hru předobjednají, dostanou zároveň (pravděpodobně předčasný) vstup do betatestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama