Soutěž o PC verzi AC: Rogue a další ceny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěž o PC verzi AC: Rogue a další ceny

Soutěž o PC verzi AC: Rogue a další ceny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 4. 2015 12:54 10
Reklama
AKTUALIZACE - VÝHERCI SOUTĚŽE

Dva týdny uplynuly jako nic a je na nás, abychom vyhlásili výherce tří balíčků obsahujících hru, tričko a další templářský swag. Při výběru výherců jsme se řídili zadáním soutěže a také tím, jak povedená byla kamera, stříh a příběh krátkých filmečků. Nakonec máme radost, že se mezi vámi našli odvážní asasíni, kteří se nebojí ukázat svou pravou tvář celému světu :)

Nejlepší asasíni a výherci cen:

Tomáš Neugebauer, Žamberk

Gregor Grega, Banská Štiavnica

Bohumil Hornát, Kácov

Gratulujeme :)

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Povedený loňský Assassin's Creed Rogue proplul nedávno na lodi Morrigan až na naše počítače. Pokud máte sérii Assassin's Creed rádi, pak vás nejspíše bude zajímat soutěž, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s českým distributorem hry, společností Playman. Soutěžíme nejen o PC verze hry, ale také o trička, tašky, nášivky, plakát a templářský prsten. A protože jsme nedávno zjistili, že se mezi vámi nachází mnoho šikovných a tvořivých lidí, řekli jsme si, že i tentokrát bychom od vás rádi viděli něco trochu jiného než pár odpovědí na otázky.

O CO SOUTĚŽÍME?

1. až 3. místo: PC hra Assassin's Creed Rogue, tričko velikosti S/M/XL, plátěná taška, templářský prsten, nášivka, plakát

Soutěž o PC verzi AC: Rogue a další ceny
i Zdroj: Hrej.cz

CO MUSÍM UDĚLAT, ABYCH VYHRÁL?

Série Assassin's Creed je založená na parkouru, rychlém a úsporném pohybu přes překážky. Proto v této soutěži uspějí ti nejlepší a nejhbitější novodobí asasíni. Chcete-li v soutěži vyhrát, natočte video, v němž nám ukážete své asasínské umění a leet parkour skillz. Oceníme náročnost provedení (prosíme, dbejte na svoji bezpečnost), um, choreografii a samozřejmě také vhodné vzezření. Inspirujte se kterýmkoliv obdobím, klidně i současností, ale hlavně nezapomeňte na typické prvky asasínského chování i módy.

Věříme, že se mezi vámi najde mnoho pohybově nadaných jedinců, kteří by si dali na výsledku záležet. Proto vám dáme něco přes dva týdny na přípravu, natočení a sestříhání videomateriálu. Délku, ozvučení, výpravu... To všechno necháme úplně ve vaší režii, jen nám na konci videa dejte najevo, že se jedná o vaši vlastní práci. Třeba nás pozdravte do kamery. Video nakonec nahrajte na YouTube nebo Vimeo a pošlete nám link. My vybereme tři nejlepší, kteří dostanou pěkný asasínský swag.

DO KDY SOUTĚŽ PROBÍHÁ?

Soutěž probíhá od tohoto momentu až do půlnoci 31. března. Ve středu 1. dubna nad zaslanými videi zasedneme a výherce vybereme. Odkazy, klidně i s doprovodným dopisem, posílejte na adresu soutez@hrej.cz, nezapomeňte do předmětu připsat heslo "ASSASSIN'S CREED ROGUE" a samozřejmě také připište své jméno a poštovní adresu, ať vám můžeme případnou výhru odeslat a jelikož máme tři různé velikosti triček, napište i které by se vám hodilo nejvíce a my se pokusíme vyhovět. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci Burda Praha a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama