Nečekané odhalení "českého" Deus Ex!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nečekané odhalení "českého" Deus Ex!

Nečekané odhalení "českého" Deus Ex!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 4. 2015 19:40 5
Reklama

A den nečekaných odhalení pokračuje! To, co vidíte pod novinkou, jsou prý první obrázky z pokračování série Deus Ex. To by mělo nést podtitul Mankind Divided a mělo by přímo navazovat na Human Revolution z roku 2011. Vrátí se jak hlavní hrdina Adam Jensen, tak spousta augmentací, které na něj budete moci navěsit.

Co je však úplně nejdůležitější, dřívější spekulace o tom, že se nový Deus Ex podívá i do Prahy jsou téměř realitou. Na jednom ze screenshotů (mrkněte do galerie, vypadají totálně božsky) je totiž jasně rozpoznatelný nápis "Koření." Ok, asi to nebude klasická Praha, ale nějaká Neo Futuro Praha, každopádně těžko by se objevil zrovna český nápis na jednom z obrázků jen tak pro nic za nic. Jak nás navíc správně upozornili lidé v diskusi, české nápisy se neobjevují jenom tam, ale i na dalších obrázcích. Half-Life 3 confirmed? Ne úplně, ale těch náhod je nějak moc. Mimochodem, také z toho cítíte nemalou inspiraci snímkem Blade Runner? Chňo, chňo!

Nečekané odhalení "českého" Deus Ex!
i Zdroj: Hrej.cz

Zde vlevo uprostřed vidíte zcela jasně napsané slůvko KOŘENÍ.

Podle dalšího obrázku se dočkáme rovněž velmi pokročilé možnosti úpravy zbraní. Mimochodem, všechny obrázky pochází z cache ruského webu Kanobu Games, kde se navrch nepíše nic podstatného, pouze se odvozuje z toho, co je na nich vidět.

Ačkoliv nic zatím nebylo nabeton potvrzeno, Square Enix se právě teď nachází uprostřed třidenní promo události, kterou navíc streamuje skrz Twitch. Jedna z her, která se během něj prý má objevit, je právě nový Deus Ex. Snad ani není třeba dodávat, že právě Deus Ex: Mankind Divided je podtitul, který si ve Squeenixu zaregistrovali jako ochrannou známku v roce 2014.

UPDATE: Hra byla definitivně potvrzena. Trailer byl sice mezitím smazán, ale Jardovy rychlé prsty tentokrát zaúřadovaly alespoň potvrzujícím screenshotem!

Nečekané odhalení "českého" Deus Ex!
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama