Diablo 3 patch 2.2.0 se zbavil lektvarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3 patch 2.2.0 se zbavil lektvarů

Diablo 3 patch 2.2.0 se zbavil lektvarů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 4. 2015 07:55 4
Reklama

Očekávaný patch byl dnes v noci propuštěn i evropským hráčům a pokud ještě vyrážíte na výpravy proti pekelnému pánovi a jeho přívržencům, určitě novinky a změny ve hře poznáte.

Tím nejzásadnějším přídavkem jsou tři treasure goblini, rychlé zrůdičky, které šikovné lovce odmění vzácným lootem. Insufferable Miscreant, Gelatinous Sire a Gilded Baron se vyskytují pouze v Adventure Mode, takže lovu zdar!

Ze hry naopak zmizely léčivé lektvary, které byly nahrazené bezedným lektvarem zdraví, který hráče vyléčí za 60 % jeho maximálního zdraví. Blizzard se k odstranění lektvarů rozhodl na základě nového systému sbírání předmětů, který by dle původního plánu automaticky sbíral lekvary ze země. Nakonec ale dávalo větší smysl se lektvarů úplně zbavit a nahradit je čtyřmi legendárními lektvary, které hráče léčí dle zásahu, dle zabití nebo v průběhu času.

U Myriam se ve městech objevil nový šatník, kterého si určitě všimne každý. S jeho pomocí si hráči mohou navolit kosmetické úpravy včetně křídel, petů nebo portrétků, které si hraním odemkli.

Dále patch přinesl mnoho změn ve statistikách speciálních předmětů pro barbary, čaroděje a lovce démonů, v obecných Legendary powers, legendárních setech a ve sběru přemětů ze země, který nyní funguje na principu vysavače. Kompletní patch notes naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama