Story mód MKX prý trvá jen čtyři hodiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Story mód MKX prý trvá jen čtyři hodiny

Story mód MKX prý trvá jen čtyři hodiny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 4. 2015 10:29 1
Reklama

Server God is a Geek přišel s informací, že příběhový mód Mortal Kombat X lze pokořit za pouhé čtyři hodiny. Jasně, je to bojovka, strávíte v ní desítky, možná stovky hodin v arkádovém a versus módu, ale tohle je nepříjemné překvapení, pokud se spekulace ukáže být pravdivá.

Magazínu prý tuto informaci prozradil důvěryhodný zdroj. A i když to rozhodně neznamená, že byste po čtyřech hodinách měli odnést hru do bazaru, vedle posledního dílu by šlo o jednoznačné zklamání. Příběh v Mortal Kombatu z roku 2011 totiž lidem v průměru zabral sedm a půl hodiny, což bylo na bojovku skvělé číslo. Ale i příběh v Injustice: Gods Among Us od stejného týmu trval alespoň pět hodin.

Autoři z NetherRealm Studios vydají novinku už 14. dubna na PC, PS4 a Xboxu One, takže se budeme moci sami brzy přesvědčit. Verze pro staré konzole, s níž pomáhá tým High Voltage Software, se začne prodávat až 2. června. Někteří šťastlivci se ke hře už dostali a tvrdí, že na současných konzolích čeká na kupující téměř dvougigový day 1 patch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama