Modaři vylepšili interface Pillars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modaři vylepšili interface Pillars

Modaři vylepšili interface Pillars

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 4. 2015 11:18 3
Reklama

Pillars of Eternity nabízí stovky hodin zábavy pro všechny milovníky tradičních pauzovacích RPG, bez pochyb má ale své mouchy a zejména ve smyslu ergonomie neodvedli vývojáři z Obisidanu všude stoprocentní práci. Modařská scéna je ale velmi aktivní a přináší tzv. IE mod, pomocí kterého si můžete libovolně měnit rozložení ovládacích prvků a další záležitosti spojené právě s interfacem hry.

Jak už bylo naznačeno, nejvýraznější funkcí je ona volnost poskládat si obrazovku podle svého, takže pokud z nějakého důvodu potřebujete například ikony hrdinů umístit k hornímu okraji obrazovky, nebo je přeskládat vertikálně k jednomu z okrajů, můžete se do toho směle pustit.

Další věcí, která stojí za zmínku, je úprava prohledávání aktivních prvků v dané lokaci - základní verze umožňuje nechat po stisku klávesy Tab zvýraznit všechno, s čím můžete interagovat. Naproti tomu mod se stisknutým tabelátorem zobrazí pouze jedinou věc a přes všechno ostatní budete muset sami přejíždět myší.

Vylepšení a možností je nicméně celá řada, pokud Pillars of Eternity hrajete, doporučujeme vám, abyste si nabídku prošli na stránkách modifikace a případně si zpříjemnili hraní. IE mod je dostupný ve všech třech verzích - Win, Mac i Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama