Snazší fatality v Mortal Kombat X na prodej
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snazší fatality v Mortal Kombat X na prodej

Snazší fatality v Mortal Kombat X na prodej

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 4. 2015 16:36 2
Reklama

Vydání Mortal Kombat X se tak trochu ztrácí v záplavě jménem Grand Theft Auto V, byla by ale rozhodně škoda ambiciózně vypadající bojovku přehlížet. Bohužel, ne všechny zprávy jsou pozitivní a nad některými dokonce zůstává rozum stát.

Pojďme si zopakovat, o čem je Mortal Kombat - v první řadě jde hráčům o známé univerzum a postavy, hned v zápětí přichází ke slovu výzva a pocit zadostiučinění, naučíte-li se komba a fatality. Co byste ale řekli na to, že si za peníze můžete všechno ulehčit a zároveň se tím připravit o ten skvělý pocit vítězství?

Ano, Mortal Kombat X nabízí zaplatit necelý dolar za pět tzv. Fatality tokenů, případně pět dolarů za tokenů 30 a umožnit tak hráči provedení složitého zakončovacího komba jen za pomocí dvou tlačítek. Jistě, je to značné usnadnění pro občasné hráče, kteří budou hrát Mortal Kombat X pro efekt, kam ale mohou taková rozhodnutí vést v budoucnu?

Férové je nicméně dodat, že tyto tokeny bude možné získat i bezplatně - tedy bojem - stále však nejsme přesvědčeni, že se jedná o moudrý krok. Na každý pád budeme chytřejší až o víkendu, nebo začátkem příštího týdne, kdy vám přineseme recenzi, o níž se už v tuto chvíli stará Lukáš Kunce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama