Zaklínač menší, než se čekalo. Pre-load je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač menší, než se čekalo. Pre-load je tu

Zaklínač menší, než se čekalo. Pre-load je tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 4. 2015 10:35 18
Reklama

Tentokrát není pochopitelně řeč o délce hry, ale její datové velikosti. Verze pro Xbox One má 25 GB, přičemž se všeobecně očekávalo, že to bude větší macek. Už kvůli předchozím zmínkám o velikosti na digitálních distribučních kanálech.

Divoký hon pro Xbox One stáhne do vaší konzole přesně 25,15 GB. Velikost hry odhalil pre-load, který už je na systému od Microsoftu v tuto chvíli k dispozici. Předplatitelé programu Xbox Live se navíc mohou těšit na slevu digitální verze. Namísto 60 dolarů zaplatí za třetího Zaklínače 54 dolarů, čili v přepočtu asi 1375 korun.

Verze pro PlayStation 4 má mít údajně velikost 35 GB, přičemž se až dosud mělo za to, že ukousne z disku přibližně 50 GB. Obě verze ale prý nakonec po instalaci zabírají o něco více místa, o čemž není důvod pochybovat. V evropském PS Storu nicméně nadále zůstala informace o velikosti 50 GB, což podle některých lidí může znamenat to, že bude verze pro starý kontinent obsáhlejší, protože má zahrnovat dabing ve více jazykových mutacích.

Začít stahovat hru už nyní mohou netrpěliví fanoušci na Xboxu proto, že hra se více než měsíc před vydáním dostala do gold verze a je tedy hotová. Nadějné pokračování se začne prodávat 19. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama