Další nálož informací o Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další nálož informací o Battlefrontu

Další nálož informací o Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 4. 2015 10:30 3
Reklama

Celý víkend k nám proudí podrobnosti o multiplayerové akci Star Wars: Battlefront, která si v pátek odbyla opakovanou premiéru. Pojďme se tedy podívat, co dalšího už o nadějné novince víme.

Šéf DICE Patrick Bach se o víkendu nechal slyšet, že Battlefornt rozhodně není vysokorozpočtová modifikace Battlefieldu. Podle něj nenese hra jiný název jen tak pro nic za nic. Znovu si pochvaloval úzkou spolupráci s filmaři a studiem s tím, že společně konzultovali všechny možné aspekty hry.

Bez zajímavosti není ani informace, že Battlefront nebude obsahovat klasické třídy a namísto nich si každý hráč bude moct, ba dokonce muset sestavit unikátní výbavu své postavy. Zvolíte si pohlaví, zbraně, dovednosti a techniku, s níž se vydáte do boje. Kultovní postavy, jakou bude třeba Darth Vader, nebude na druhou stranu pochopitelně možné takto měnit k obrazu svému a budou stoprocentně věrné originálu.

I když hra nebude obsahovat klasický příběh ani kampaň pro jednoho hráče, máme se prý těšit na souboje s boty v módu nazvaném Missions. Navzdory původním spekulacím a předpokladům ale bude naopak ve hře chybět systém Battlelog, který DICE využívají u série Battlefield. Namísto něj prý vývojáři vytvoří od základu nového pomocníka, který bude ušitý na míru Battlefrontu. Nejednoho hráče může v této souvislosti potěšit, že se žádná část hry nebude tentokrát spouštět z internetového prohlížeče.

Niklas Fegraeus z DICE včera na Twitteru prozradil, že hned po vydání bude Battlefront obsahovat více než osm map, jak se původně spekulovalo. A na každé z planet budou více než dvě bojiště. Vývojáři slibují, že hra by měla běžet v 60 fps na PC i konzolích PS4 a Xbox One. Zatím se ovšem nevyjádřili na adresu rozlišení, s nímž to nebylo v případě posledních dvou Battlefieldů na současné generace herních mašinek nijak valné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama