Oficiální představení Total War: Warhammer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální představení Total War: Warhammer

Oficiální představení Total War: Warhammer

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 4. 2015 15:28 21
Reklama

Po sérii náznaků a spekulací dnes vývojáři ze studia Creative Assembly konečně oficiálně potvrzují existenci hry Total War: Warhammer, která si zachová rysy slavné série, ale poprvé v historii nezpracuje dějepisnou, nýbrž ryze fantasy látku.

Jak už prozrazuje název, oním fantasy světem bude právě Warhammer, který se v prostoru počítačových her pyšní hned několika povedenými strategiemi a sledovat spojení tak silných značek bude jistě zajímavé. Tento nápad bychom zároveň šmahem neodsuzovali i z toho důvodu, že mají vývojáři konečně prostor doslova popustit uzdu své vlastní fantazie a vymanit se tak z narůstajícího stereotypu. Alespoň tak hovořili o Total War: Warhammer na loňské prezentaci nejnovějšího dílu Attila, nicméně nám až do dnešních dnů zakázali informace zveřejňovat.

Total War: Warhammer bude na každý pád robustní a propracovaná strategie, v níž se však nebudou utkávat historicky přesné jednotky nejrůznějších národů, ale roztodivná monstra, létající potvory, legendární hrdinové a samozřejmě i spoustu magicky nadaných jedinců. Všechny znepřátelené strany pak budou mít jasný cíl - dobýt Old World a podmanit si všechny ostatní.

V rámci tohoto oznámení pak vývojáři vydávají i první trailer a slibují hru vydat na PC, Mac a SteamOS již brzy! Podle našich informací tomu ale nebude dříve než na podzim letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama