Vývojáři Battlefrontu si prý nic nešetří na DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Battlefrontu si prý nic nešetří na DLC

Vývojáři Battlefrontu si prý nic nešetří na DLC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 4. 2015 13:56 6
Reklama

Vývojáři z DICE se brání nařčení, že by obsah Star Wars: Battlefront dávali dohromady tak, aby vyhovoval jejich budoucím plánům na DLC.

Producent hry Jesper Nielsen podle magazínu DualShockers popřel, že by množství obsahu a jeho podoba měla nějakou souvislost s tím, že by si vývojáři nějaký obsah vědomě dopředu schovávali pro budoucí placená rozšíření. “Tohle mohu zcela upřímně říci,” snažil se přesvědčit odpůrce season passů, že jejich konspirační teorie ohledně vesmírných bitev a obsahu z nové trilogie jsou liché.

“Pokud si myslíte, že máme v rukávu cokoli, co nebude součástí základní hry, abychom si to schovali do DLC, mohu vám říci, že se stoprocentně pletete. V tomhle projektu jsem nikdy nikoho neslyšel říci, abychom něco nedali do hry a namísto toho to nechali na DLC. Nikdy,” tvrdí rezolutně Jesper Nielsen.

Jak správně poznamenává web VG247, bez ohledu na pověst EA nelze mít DICE za zlé, že chtějí uvedení nových Star Wars do kin oslavit vydáním tématického DLC Battle of Jakku. Zvlášť když bude toto rozšíření pro všechny k dispozici zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama