Maximální level v Diablu 3 za minutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Maximální level v Diablu 3 za minutu

Maximální level v Diablu 3 za minutu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 4. 2015 14:29 12
Reklama

Možná právě teď také hrajete Diablo 3 jako já, možná ne, ale mrknout se na někoho, kdo své práci opravdu rozumí, to se vyplatí vždycky. Hráč s přezdívkou Dat Modz ale nepřišel na žádný glitch, dokonce ani hru nenahackoval, ani nepoužil nějaký trainer, jak říkáme my padesátníci, kteří trainery ještě pamatujeme. On na to prostě jenom vyzrál.

Jak? Dostal se totiž do velmi vzácného Cow Levelu, v němž se odehrávala speciální událost, dávající obří XP boost pro každého hráče. Nešel do něj totiž sám, ale s partou, která se postarala o vymlácení všeho živého (pochopitelně na maximální obtížnost), zatímco Dat Modz jenom slízával smetanu. 

A vypadal u toho sakra dobře, protože měl v té době na sobě Hellfire Ring s Gem of Ease a hned jak mohl, tak si nasadil ještě Leoric's Signet, což jsou všechno předměty, které dávají omračující XP bonus. A určitě mu pomohly i nějaké ty Paragon úrovně...

Podívejte se na epickou minutku, doplněnou o velmi vhodnou písničku z Dragon Ball série, kdy hra nestíhá, vy nestíháte, nikdo zkrátka nestíhá!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama