Komunita pošle mladé Simíky do školy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komunita pošle mladé Simíky do školy

Komunita pošle mladé Simíky do školy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 4. 2015 15:05
Reklama

Pokud vlastníte Hurá do práce, první velké rozšíření pro The Sims 4, možná už velice brzy si budete moci stáhnout komunitní mod, se kterým bude možné jít se Simíky školou povinnými do odpovídajícícho vzdělávacího střediska.

Komunitní mod Go to School umožní poslat své dítě nebo teenagera do základní nebo střední školy (které si budete moci sami vytvořit nebo stáhnout z Galerie) a prožít s nimi celý školní den. Stejně jako v Hurá do práce budete ráno mít možnost se vydat s dítětem do školy, kde bude muset plnit předepsané úkoly, aby mělo dobré známky.

Na základní škole děcka se musejí věnovat čtyřem aktivitám: kreslení, hraní na housle, psaní na počítači a experimentováním s chemikáliemi. První den ve škole se dítě bude muset věnovat všem "předmětům" a pak se seznámit se spolužáky, třetí den pak vyrazí na výlet do knihovny, muzea nebo jiné lokace, kde dostane zvláštní set úkolů. Každý týden navíc budou mít děti jeden den za úkol vyrazit do přírody a sbírat brouky, kytky, minerály a pořizovat fotografie. Na středu je naplánovaný den převleků, kdy děti do školy příjdou v legračním kostýmu.

Představa o náplni školního dne teenagerů ještě není hotová, ale bude podobná té ze základky. Teenageři budou muset plnit úkoly, které budou většinou založené na získávání dovedností.

Mod umožňuje pracovat s omezenými možnostmi základní hry, takže školy zatím nemají žádné učitele, neboť podobné aktivity ve hře zatím neexistují. Kdyby však někdy do hry přibylo univerzitní rozšíření, učitelé by se objevili i v Go to School.

Postup práce na modu můžete sledovat na SimsCommunity.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama